7 december 2021

Zo sluit je jouw parkeerplaats veilig af

2 min read

Alles om ons heen wordt steeds slimmer. Met een video deurbel kun je, zelfs als je niet thuis bent, zien wie er voor de deur staat. Je thermostaat weet precies hoe warm je het wil hebben en je lampen gaan uit zodra je de deur uitgaat. Veel apparaten zijn te bedienen met een app via je smartphone. Deze heb je toch altijd bij de hand en fungeert daardoor als een prima afstandsbediening. Ook als je een privé parkeerplaats hebt, kun je jouw smartphone handig gebruiken. Hoe dat werkt, lees je hier.

Slim je parkeerplaats afsluiten

Als je een privé parkeerplaats hebt, kun je deze afsluiten met een parkeerbeugel. Deze beugel gaat omhoog zodra de auto de parkeerplaats verlaat. Zo kan niemand stiekem op jouw parkeerplekje gaan staan en ben je zeker van je parkeerplek als je later weer terugkomt. Tegenwoordig bestaan er slimme parkeerbeugels, die je via een app op je smartphone kunt bedienen. Je telefoon heb je toch altijd bij je, dus dat komt mooi uit. Bovendien kun je via de app jouw parkeerplaats wel delen met vrienden of familie. Dat is nog eens handig!

Een milieubewuste keuze

Niet alleen worden gebruiksvoorwerpen steeds slimmer, ook wordt het steeds belangrijker om milieubewuste keuzes te maken. Ook als je een parkeerbeugel aanschaft, is het mogelijk om hier rekening mee te houden. Ligt de parkeerplaats die jij wilt afsluiten in de buitenlucht? Dan is een exemplaar dat werkt op zonne-energie een goede keuze. Dat is beter voor het milieu en je hoeft de beugel niet op het stroomnet aan te sluiten. Is zonne-energie voor jou geen optie, bijvoorbeeld omdat de parkeerplaats in een parkeergarage ligt? Dan kun je er natuurlijk ook altijd voor kiezen om de beugel wél op het stroomnet aan te sluiten. Zo is er altijd een parkeerbeugel die perfect bij jouw situatie past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *