Al meerdere jaren ben ik in het bezit van mijn rijbewijs. Toen ik nog bezig was met rijlessen vond ik de examens altijd heel spannend, maar gelukkig werd ook mijn harde werken beloond met een rijbewijs. Na het behalen van mijn rijbewijs heb ik niet meteen mijn eigen auto kunnen kopen. Hier heb ik wel even moeten sparen. Toen ik eenmaal ook een eigen auto had was ik hier zo blij mee. Eindelijk kon ik nu zelf gemakkelijk van A naar B rijden. Maar nu ik mijn rijbewijs al een aantal jaar heb vond ik het tijd worden voor de volgende stap. Ik wilde het rijbewijs be halen. 

extra rijbewijs

Rijschool met jarenlange ervaring

Omdat ik wilde beginnen aan dit aanhanger rijbewijs, moest ik hiervoor opnieuw lessen voor volgen. Daarvoor moest ik dus weer op zoek naar een rijschool die mij hier goed mee kon helpen. Toen ik een paar jaar geleden nog bezig was met rijlessen, heb ik deze rijlessen gevolgd bij rijschool Osseforth. Met hun hulp heb ik toen mijn rijbewijs vrij snel weten te halen en het was heel goed bevallen. Daarom besloot ik de website van Osseforth nog eens een bezoekje te brengen om te kijken of zij toevallig ook lessen gaven voor het rijbewijs be. En ja hoor, die lessen gaven ze zeker. Ik heb me meteen aangemeld voor een aanhanger proefles en daarna heb ik besloten om hier ook de andere lessen te volgen. Het rijden met een aanhanger viel me nog best tegen, het was lastiger dan ik had verwacht. Maar gelukkig had ik de handelingen vrij snel door en had ik het daardoor vrij snel onder de knie. Het is me gelukt om binnen vijf lessen dit aanhanger rijbewijs te halen. Voor dit rijbewijs hoef je ook geen theorie examen te doen dus daardoor kan je snel je rijbewijs be op zak hebben.

begeleiding krijgen