Wanneer je op het punt staat om een nieuw bed te kopen zal je ongetwijfeld niets aan het toeval over willen laten. Voor heel wat mensen die eerst een standaard bed hebben aangekocht geldt namelijk dat ze vele jaren zijn geplaagd door een gebrekkig slaapcomfort. Daar wil men nu verandering in brengen, maar hoe ga je daarvoor nu precies te werk? Zeer eenvoudig. Het begint namelijk in de praktijk allemaal bij de keuze van het juiste bed. De zogenaamde Hästens bedden staan er bijvoorbeeld om bekend niet alleen te zijn vervaardigd uit de best mogelijke, natuurlijke materialen, daarnaast garanderen ze ook nog eens een geweldig slaapcomfort. Wil je hier graag meer over te weten komen? Lees dan snel verder!

  1. Een bewuste keuze op vlak van materialen

Bij het kiezen van één van de Hästens bedden zal je kunnen vaststellen dat er altijd grondig is nagedacht over het gebruik van bepaalde materialen. Eén van de natuurlijke materialen waar door het merk gebruik van wordt gemaakt is dan ook paardenhaar. Voor paardenhaar geldt dat het niet alleen een prima, natuurlijk materiaal is, bovendien is ze ook nog eens volledig allergenenvrij. Voor heel wat mensen geldt dat ze te kampen hebben met één of meerdere soorten allergieën. Dit zorgt ervoor dat lang niet elke vulling voor hen even geschikt is. In principe geldt voor deze mensen dat de keuze voor een matras gevuld met paardenhaar de meest optimale keuze is om gebruik van te maken. 

Bovenstaande is natuurlijk niet alles. Er wordt bij de productie van Hästens bedden dan ook logischerwijs ook nog gebruik gemaakt van menig aantal andere materialen. Het gaat hierbij dan bijvoorbeeld om niet alleen het zachtste katoen, maar ook om de zuiverste wol en om lokaal vlas. Voor de beddenframes geldt dat ervoor wordt gekozen om gebruik te maken van geselecteerd grenen afkomstig uit de Noord-Zweedse bossen. Voor de veren wordt dan weer gebruik gemaakt van Zweeds staal. Op deze manier ben je over de hele lijn verzekerd van een echt uitmuntende kwaliteit.

  1. Alle voordelen van Hästens bedden op een rijtje

We kunnen eindeloos blijven doorgaan over de unieke manier waarop de productie van de Hästens bedden plaatsvindt. De kans is echter bijzonder groot dat je daar niet meteen op zit te  wachten. Wellicht is het voor jou dan ook vooral belangrijk om te kunnen achterhalen wat nu precies alle voordelen zijn waar je op kan rekenen bij het aanschaffen van een bed van Hästens. Wel, ook dat is geen probleem. Je ontdekt deze voordelen immers meteen hieronder!

  1. De bedden van Hästens zijn gebaseerd op meer dan 166 jaar ervaring; 
  2. Het merk is een trouwe hofleverancier van het Zweedse koningshuis; 
  3. Alle bedden zijn volledig vervaardigd uit natuurlijke materialen; 
  4. De matrassen zijn gevuld met allergenenvrij paardenhaar; 
  5. Het blauw-wit ruitjespatroon is ondertussen iconisch geworden; 

Toegegeven, de aankoopprijs van de Hästens bedden ligt aan de iets hogere kant. Dit gezegd hebbende is het nooit een goed idee om in de praktijk te gaan besparen op de kwaliteit van je bed, integendeel. Doe je dat wel? Dan is het zomaar mogelijk dat je nog heel wat jaren genoegen zal moeten nemen met een beperkt slaapcomfort. Kiezen voor Hästens bedden is dan ook kiezen voor een ronduit geweldige investering in jouw slaapcomfort.

Is Hästens het niet voor jou? Overweeg dan de aanschaf van een Vispring!