Schoenen kopen is vooral heel leuk, maar kan ook soms een beetje vermoeiend zijn. Er is zo veel keuze en soms kan je door de bomen het bos niet meer zien. Verschillende modellen, in alle prijsklassen en voor elk seizoen! Welke moet je nou kiezen? Bij Vamos Schoenen hebben ze gelukkig voor ieder wat wils. En om jullie door deze enorme collectie te helpen op zoek naar de perfecte schoen, heb ik in deze blog duidelijk en overzichtelijk op een rijtje gezet wat voor schoenen ze hier allemaal hebben. Ga dus niet langer door met je vermoeiende zoektocht, maar lees hieronder eerst even mijn blog! 

Een makkelijke schoen 

Allereerst verkopen ze bij Vamos Schoenen hele makkelijke klittenband schoenen. Deze schoenen zijn handig voor als je moeite hebt met veters strikken, bijvoorbeeld als je wat ouder bent. Maar ook als je geen moeite hebt met veters strikken, maar je gewoon te lui bent om veters te strikken, zijn dit heerlijke schoenen! Ze zijn comfortabel en hebben dus klittenband om ze dicht te maken, waardoor je ze snel aan hebt en er vandoor kunt. Ook handig als je vaak te laat bent šŸ˜‰ Tot slot hebben ze deze klittenband schoenen ook voor verschillende breedte voeten, dus ook als je wat ouder bent en wat vaker opgezwollen voeten hebt kan je hier een perfect passende schoen vinden. 

Een comfortabele nette schoen 

Daarnaast hebben ze bij Vamos Schoenen ook comfortabele maar nette ara schoenen. Vaak denken mensen dat nette schoenen nooit comfortabel kunnen zijn, maar dit is helemaal niet waar! De nette schoenen/hakjes van Vamos Schoenen hebben een kleine hak en zijn van goede kwaliteit, waardoor je niet aan het einde van de dag met blaren op je voeten zit. Maar toch kan je er netjes bijlopen als je een speciale gelegenheid, een feestje of een werkafspraak hebt. Ideaal toch?! 

Een sportieve schoen

Tot slot hebben ze bij Vamos Schoenen ook voor de sportievelingen onder ons de perfecte schoen. Ze verkopen namelijk allereerst wandelschoenen, voor als je houdt van lange wandelingen in de natuur. En ook als je geen ervaring hebt met wandelen maar dit wel wil doen vallen wandelschoenen aan te raden. Op je gympjes of sneakers krijg je namelijk echt veel te veel last van je voeten! Daarnaast verkopen ze ook sportschoenen. Deze zijn niet geschikt voor wandelen, maar meer voor echt sporten zoals tennissen, hardlopen of gymnastiek. Zorg dus dat je de juiste schoenen hebt voor de activiteit die je gaat ondernemen, want dit is goed voor je voeten maar ook voor je lichaam en houding.