29 januari 2022

Vergroten van je borsten

2 min read
zoutwaterprothesen

Om verschillende redenen kan het nodig zijn dat je de borsten wilt vergroten, na een bevalling of wanneer je flink vermagerd bent kunnen twee oorzaken zijn. Door gebruik te maken van borstprothesen, heb je op een relatief eenvoudige wijze weer mooie volle borsten. Zoutwaterprothesen zijn uitstekend ontwikkeld de laatste jaren, om je borsten op een veilige manier weer volume te geven. Deze ingreep wordt uitgevoerd door een vrouwelijk esthetisch arts, om een natuurlijke uitstraling te krijgen.

zoutwaterprothesen

Uitvoeren van de operatie

Wil je grotere borsten dan is dit in principe prima mogelijk met zoutwaterprothesen, natuurlijk moet er wel voldoende ruimte zijn. Een prothese wordt over het algemeen tussen een borstspier en een borstklier geplaatst, in de plooi onder de borst wordt een klein sneetje gemaakt van ongeveer 3 a 4 cm. Tegenwoordig is een borstvergroting niet vreemd meer, 1 op de 3 vrouwen heeft er wel eens over gedacht om een vergroting van de borsten te laten uitvoeren. Bij arenborghoeve.nl wordt de behandeling met grote zorg uitgevoerd.

Kunnen er complicaties ontstaan?

Na het inbrengen van zoutwaterprothesen kan er altijd een bloeding of wondontsteking optreden, de kans is echter minimaal omdat het lichaam de prothese ziet als lichaam eigen. Na de operatie kunnen de borsten wat gespannen zijn, dit neemt na een bepaalde tijd af. Na ongeveer drie maanden heb je het definitieve resultaat, de eerste drie weken is het verstandig een goede sport bh te dragen. Zes weken niet tillen en ook niet te hoog reiken met de armen, deze moet je dag en nacht dragen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *