Iedereen heeft wel eens dat die wakker wordt en denkt dat het matras zijn beste tijd heeft gehad. Je ligt in een soort van gat en voelt je spieren, wordt geregeld wakker omdat je de slaap niet kunt vatten door een verkeerde houding tijdens het slapen. Door het gebruik van een topper 140×200 ben je voorgoed van deze klachten af. Een betaalbare oplossing voor een nieuw matras, maar wel met dezelfde kenmerken en eigenschappen als een volledig matras.

Uitgerust wakker

Vervang je oude matras voordelig

Na verloop van tijd begint een matras zijn stevigheid te verliezen, je merkt tijdens het slapen dat je niet meer de ondersteuning krijgt die je nodig hebt om goed te slapen. Een topper 140×200 is wel dunner dan een geheel matras maar dat betekent niet dat je minder ondersteuning hebt. Je bent direct van het probleem af, je hebt weer ondersteuning alsof je een heel nieuw matras hebt gekocht. Voor de prijs hoef je de koop niet te laten, een topper voor je matras is goedkoper en heeft dezelfde voordelen als een compleet matras. 

Slapen

Oplegmatras met eigenschappen naar wens

Een elastisch matras, of een wat stuggere topper 140×200 de keus is geheel aan jou. Slaap je comfortabel op een wat steviger matras, of vind je het lekker om een beetje weg te zakken. Perfecthomeshop heeft precies de matras topper waar jij lekker op ligt, de toppers hebben dezelfde eigenschappen als een matras. Een hoes die je eraf kunt ritsen, afwasbaar is zodat je altijd een fris en schoon bed hebt.