Dakdekker Utrecht is een expert op het gebied van alles wat met dakbedekking te maken heeft. Wij zorgen ervoor dat jouw dak weer helemaal in orde is en dat lekkages verholpen worden. Bij Koetze Dak en Loodgieter zorgen wij hiervoor. Wij hebben een grote specialisatie van alles wat maar met daken te maken heeft. We zijn al actief met dak dekking sinds 1997. We gaan daarom graag snel voor jou aan de slag. Bij koetze dak en loodgieter maken we gebruik van A kwaliteit producten. Onze producten hebben een komo keurmerk, dat is het bewijs van kwaliteit. Zo ben je gegarandeerd van een langdurig en goed waterdicht dak.

dakdekker Utrecht

Het dakdekkersbedrijf voor Utrecht

Bij dakdekker Utrecht hebben we veel ervaring met problemen van daken, maar we staan ook klaar om onderhoud aan een dak uit te voeren, of zelfs een gehele nieuwe dakbedekking neer te leggen. Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen en verhelpen van lekkages. Wacht daarom niet te lang en neem snel contact met ons op.

Je kunt ons inschakelen voor: vervangen of renoveren van een plat dak, isoleren, bitumen, zinkwerk, regenpijpen, dakgoot, loodwerk, loodwerk schoorsteen, houtrot, repareren daklekkage en onderhoud. Voor de meest voorkomende werkzaamheden kun je dus bij ons terecht met jarenlange ervaring.