Het zijn vreemde tijden. Veel bedrijven hebben ervoor moeten kiezen om hun mensen thuis te laten werken. De corona-maatregelen zijn immers lang niet altijd gemakkelijk na te leven op kantoor. Probeer daar maar eens 1,5 meter afstand te houden! Ook is het de regel dat je thuis blijft als je ook maar een beetje kucht, kriebelhoest hebt, een beetje verhoging hebt of niest. Zo gaat, in de normale wereld, veel arbeidstijd verloren. Nu we massaal thuiswerken, is dat risico in ieder geval ingeperkt. Maar je raakt ook wel een beetje de verbinding met je collega's kwijt. En dat is juist zo belangrijk. Gelukkig kun je bij fundustry.nl ook teambuilding met inachtneming van de maatregelen houden. Het zal heel ander teambuilding gebeuren zijn dan andere jaren, maar jullie zijn in ieder geval weer eens samen!

Teambuilding is belangrijk!

Je hoeft het als collega's heus niet altijd met elkaar eens te zijn, een goede discussie kan juist een eye-opener zijn. Maar als je elkaar compleet kwijtraakt, niet meer weet wat er in de ander omgaat, dan is dat weer een heel ander verhaal. En nu we allemaal thuiswerken, ligt dat gevaar echt op de loer. Door een teambuilding in te plannen, zorg je ervoor dat de neuzen weer dezelfde kant op wijzen. Dat kan heel waardevol zijn en ervoor zorgen dat de productiviteit op de werkvloer aanzienlijk stijgt. Daarbij is het ook gewoon wel weer eens gezellig om elkaar te zien en samen iets te doen.

Teambuildingsactiviteiten op 1,5 meter afstand?

Natuurlijk zijn op dit moment niet alle activiteiten geschikt. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de 1,5 meter afstand die we moeten aanhouden. Maar gelukkig zijn er veel activiteiten die wel mogelijk zijn. Zo kun je best lasergamen, midgetgolfen en een quiz doen. Deel je mensen in in teams en laat ze samen de meest moeilijke vragen beantwoorden. Natuurlijk hoort lekker eten ook bij teambuilding. Op een lege maag is het toch lastiger om een echt team te vormen.

Verschillende mogelijkheden, verschillende prijzen

Je kunt een teambuilding zo duur en zo goedkoop maken als je maar wilt. Je kunt al voor een paar tientjes per persoon een hele leuke dag hebben. Inclusief activiteiten, eten, drinken en natuurlijk veel plezier. Er zijn online, op fundustry.nl diverse menu's te vinden waar je uit kunt kiezen. Ga je voor een culinaire workshop of toch een ronde paintballen? Of kies je juist voor een gemotoriseerd uitje of klimmen in een klimpark. Je kunt iedere activiteit kiezen. In de twee goedkoopste menu's kun je kiezen uit twee activiteiten, in het premium menu zelfs voor drie!