Wil je lekkerder in je vel zitten? Fitter voelen? En een gezonder leven lijden. Bij sportschool Kampen kijken zij graag met u mee hoe u ervoor kunt zorgen dat u uw gewensten doelen zal behalen en behouden.

Ondersteuning

Het bedrijf is een sportschool die zich onderscheid van vele andere het biedt namelijk meer ondersteuning in opzicht met andere sportbedrijven. Zij zullen graag met u gaan passen en meten om te kijken hoe/of het mogelijk is meer beweging, meer gezonde voeding toe te passen en eventueel een mentale coach zo nodig in te schakelen. Bij het bedrijf staat dan ook ondersteunen van de klant centraal.
Door de fitness instructeurs en persoonlijke begeleiders kun je beter ondersteund worden in het proces van een gezonder leefstijl. Dit doen zij door middel van bijvoorbeeld een eetschema. Zij gaan samen met u kijken naar hoeveel calorie├źn u normaal gesproken eet en wat u eet. Op basis hiervan gaan zij kijken hoe ze dit op een gezonde manier kunnen aanpassen op uw doelen. Ook is het mogelijk om een fitness schema te laten maken. Op basis van de gewenste hoeveelheid beweging gaan zij met u kijken naar een passend fitness.