Sinds kort heb ik een nieuwe Renault gekocht en ben er erg blij mee. Hij heeft een sportieve motor, ligt fijn op de weg maar ik mis toch een beetje de remkracht die ik erbij zou willen hebben. Voor de een zal dit niet zo uitmaken, maar zelf vind ik het wel prettig. Naast mijn woon werk verkeer, ga ik er ook graag mee touren. We hebben een kleine groep en gaan ook graag naar auto events. Al met al werd het tijd voor een upgrade van mijn remschijven voor Renault. Na even zoeken en een paar tips van anderen, heb ik een goede webshop gevonden voor diverse onderdelen.

Remsysteem

Upgrade van je remschijven Renault

Wanneer je meer remkracht wilt, dan kan dit op een aantal manieren. Zelf ben ik voor betere remschijven gegaan. Hierbij sprak de geperforeerde sport remschijven van het merk BrakeMax me erg aan en doen ze het goed als ik zo de ervaringen mag geloven. Uit mijn Renault groep kreeg ik de tip om eens naar RemOnderdelen.nl te gaan en daar de onderdelen voor mijn remsysteem te halen. Aan de hand van je kenteken, maar je kunt ook zoeken door middel van het type, krijg je de onderdelen voor je auto. Zoals ik al aangaf, zullen de standaard remschijven van Renault prima zijn, maar ik wilde toch iets extra’s.

De bestelling was eigenlijk zo binnen, maar ik de doos zaten ook nog eens een tube keramisch vet en een spuitbus remreiniger.

Goede prijzen