Om de padelsport wat comfortabeler te maken hebben de mensen van Padel Casa ook grips die je kunt bestellen in bulk en per 3. Deze grips zorgen ervoor dat je je racket steviger kan vasthouden ook als je begint te zweten. Ze hebben ook een speciale padel grip die zorgt voor demping van de schok die je iedere keer voelt als je de bal slaat. Deze kan best hard zijn namelijk. Door deze grip wordt deze gedempt en krijg je minder last van je pols en heb je minder verzuring in je armen.

padel grip

Rackets

De mensen van Padel Casa hebben ook een heel assortiment aan verschillende rackets in verschillende vormen. Deze vormen zijn traan en diamant. Ieder heeft zijn eigen voordelen. De ene is voor meer precisie en makkelijker in gebruik en de andere is voor meer kracht en is wat moeilijker in gebruik. Het scheelt per persoon wat fijn is en minder fijn. Je moet ze even proberen voordat je een keuze maakt. Dit kan gewoon in een padel winkel waar bijvoorbeeld een padel grip verkocht wordt. Ook de materialen zijn anders per racket. De ene is meer gemaakt voor aanval en de ander voor verdediging. Hier zitten kleine verschillen in die net iets kunnen schelen.

De ballen

De ballen die gebruikt worden bij padel kun je ook kopen bij Padel Casa. Deze ballen zijn te vergelijken met die van tennis, maar ze zijn niet hetzelfde. Ze zijn aangepast op de sport en geoptimaliseerd om te zorgen dat ze wel goed stuiteren tegen de muur en niet te veel grip geven waardoor de snelheid uit het spel wordt gehaald.