Op zoek naar een geschikte plek om te vergaderen met je club, vereniging, collega’s, vrienden of wie dan ook. Dan kun je hiervoor goed terecht bij Vergadercentrum Vredenburg. De vergaderzalen zijn van alle gemakken voorzien.

Diverse mogelijkheden

Vergadercentrum Vredenburg heeft vergaderzalen in alle soorten en maten en de vergaderzalen zijn ook van alle gemakken voorzien. Zo zijn er vergaderzalen met Whiteboards, flipovers, airco, WiFi, of Aqua bronwater. Er is ook de mogelijkheid om gebruik te maken van audiovisuele mogelijkheden. Hierbij kun je denken aan laptop, beamers of microfoons. Ook zijn er verschillende groottes. Zo zijn er kleine vergaderzalen, maar ook vergaderzalen waar wel 150 man past.

Catering

Ook is er de optie om catering te regelen tijdens de vergadering of bijeenkomst. De lunch bestaat uit diverse broodjes, salade, yoghurt, vleeswaren, kaas, ei, zoetwaren, melk, karnemelk, jus d’orange, fruit en een warme snack. Er wordt niet met een buffet gewerkt. Vergadercentrum Vredenburg werkt zoveel mogelijk met biologische producten. De lunch kan op de zaal worden geserveerd. Belegde broodjes, melk, karnemelk, jus d’orange en eventueel fruit en een warme snack worden gebracht. Wat de wensen ook zijn. Ook de diners serveren wij zowel in het restaurant als op de zaal. Wij verzorgen volledige diners, maar alleen hoofdgerecht is ook mogelijk.

Hartje Utrecht

De vergaderzalen bevinden zich in het centrum van Utrecht, op nog geen 5 minuten lopen van het Centraal Station. Het pand bevindt zich vlakbij de Bijenkorf. De ingang is op de begane grond naast Restaurant Pago, de zalen zijn boven de Decathlon gevestigd.