De omafiets blijft ongekend nog steeds erg populair. Vooral onder de jongeren. Een belangrijk kenmerk voor de omfietsten is het frame van de fiets. Deze frame heeft een rechte onderbuis en een omhoog gebogen bovenbuis. Helemaal in het begin had de omafiets een zwarte kleur. Daarnaast had het een kettingkast van lakdoek en had het een jasbeschermer. Een ander bekend kenmerk is de terugtraprem. De omafiets had destijds geen versnellingen.

Omafiets 28 inch word redelijk veel verkocht

Een vaak gevraagde omafiets is de omafiets 28 inch. Zodra jongeren hun kindertijd achter hun hebben gelaten stappen ze over op ene 28 inch fiets. In dit geval dus een omafiets 28 inch. Een veel gehoorde reden voor het kiezen van een omafiets 28 inch is; “het fietst fijn”, “het is een sterke fiets”, “redelijk goedkoop”.

Omafietsen van City Bikes zijn vernieuwend

Diverse populaire Nederlandse fietsmerken hebben de omafietsen vernieuwd. Echter ook hebben ze op technisch val aangepast aan de hedendaagse technieken. Een voorbeeld waar diverse vernieuwende omafietsen te zien zijn is op City-Bikes.nl. Naast dat sommige nieuwe omafietsen veelkleurige zijn, vind je ook omafietsen met versnellingen en handremmen. Populair zijn bijvoorbeeld de

Uit een kort onderzoek zien we dat veel klanten City Bikes gemiddeld beoordelen met 8.9 (van 10) op basis van ruim 515 reviews! Reviews zijn te vinden op Kiyoh.

City-Bikes.nl.. Niet alleen overzichtelijk, ook geloofwaardig.

Meer informatie materiaal is te vinden op de website van City-Bikes. Bekijk onze City-Bikes klachtenbehandelingen, ervaring en reviews.

Meer informatie: Bekijk gerust deze mooie uitlegvideo

Gevonden wat u zocht in dit blog/artikel? Zo niet, vertel het ons!
Een fout gevonden? Meld het ons.