7 december 2021

Fabius Opleidingen

2 min read

Om je administratieve vaardigheden op peil te houden kun je bij Fabius Opleidingen allerlei cursussen volgen. Daarmee wordt voorkomen dat je op het werk ineens niet meer weet hoe je moet omgaan met de basissoftware op de computer. De cursussen bij Fabius Opleidingen worden voortdurend afgestemd op de nieuwste technische ontwikkelingen. Als je een cursus hebt gevolgd bij Fabius Opleidingen leer je dus met de modernste pakketten werken. Je kunt je bij Fabius Opleidingen op eigen initiatief aanmelden voor een cursus. Maar in veel gevallen moet je op initiatief van je werkgever een cursus volgen.

Waarom bedrijven samenwerken met Fabius Opleidingen

In het bedrijfsleven wordt er veel waarde aan gehecht dat werknemers alle basisvaardigheden op administratief niveau onder de knie hebben. Dat betreft niet alleen het omgaan met software, maar ook ten aanzien van gedrag en de manier van samenwerken met andere werknemers in het bedrijf. Bij Fabius Opleidingen wordt in de cursussen op al die gebieden training gegeven. Het betreft opleidingen op MBO niveau, die bestaan uit gedoseerde blokjes techniek, gevolgd door een aantal praktische oefeningen. De docenten zijn er op gefocust dat ook de wat minder gemotiveerde mensen de lesstof op een goede manier onder de knie krijgen.

Flexibiliteit

Wie een cursus volgt bij Fabius Opleidingen zal daar een half jaar tot soms ruim een jaar mee bezig zijn. Het is belangrijk dat de cursus op tijdstippen wordt gevolgd, die comfortabel zijn voor de cursisten. Er is daarom vrij keus uit ochtend- en avondsessies. Om ervoor te zorgen dat cursisten zo weinig mogelijk tijd kwijt zijn met reizen, worden de cursussen in meer dan 50 leslocaties in Nederland aangeboden. Bij veel van de cursussen wordt gratis een laptop ter beschikking van de cursisten gesteld. Daar kunnen ze thuis op alle gemak mee oefenen en huiswerk maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *