Als je voor een rolsteiger met aanhanger gaat heb je niet alleen de voordelen van een steiger die je in staat stelt elke klus waar niet zomaar bij kan makkelijk uit te voeren, maar is transport ook nog eens een eitje! Een rolsteiger met aanhanger is goed te vervoeren waardoor je efficiënter en sneller aan het werk kan. De rolsteiger kan uit elkaar gehaald worden en alle onderdelen passen precies in de aanhanger. Met een kleine zoektocht op het web vind je heel veel winkels die deze combinatie aanbieden. 

Rolsteiger met aanhanger

Combinaties

Je kunt op allerlei manieren combineren. Kies bijvoorbeeld voor een steigeraanhanger inclusief rolsteiger, een aanhanger met kamersteiger of bouwsteiger, een bakwagen met een rolsteiger of een afsluitbare aanhanger waarin je jouw rolsteiger op kunt bergen. Aanhangers zijn gemakkelijk te bevestigen aan je auto waardoor je binnen de korste keren de steiger op locatie hebt. Op de locatie is dan alleen nog een kwestie van de aanhanger uitladen, de frames in elkaar schuiven, schoren en loopplanken bevestigen en je bent klaar om aan de slag te gaan.

Wegligging

Deze aanhangers zijn gebouwd voor een optimale wegligging en kunnen vervoerd worden wanneer je in bezit bent van rijbewijs B. Wacht dus niet en bestel een aanhanger voor jouw rolsteiger!