29 januari 2022

De perfecte streetwear

2 min read

De gebroeders Eric en Victor Franzel ontwikkelden een capsule collectie om de Fashion Week Show van Franzel Amsterdam te promoten. Binnen no time waren de kledingstukken van deze collectie uitverkocht en niet veel later kon niemand meer om In Gold We Trust heen. De hoodies, sweaters, T-shirts en sweatpants zijn populair onder alle liefhebbers van streetwear. Ook nationale en internationale sterren, zoals Ali B, Lil Kleine, Chris Brown en Tyga, zijn gespot in de kleding van het merk.

Essentials voor iedereen

De collecties van In Gold We Trust bestaan uit streetwear essentials voor iedereen. Denk aan stoere sweaters, fijne hoodies, sweatpants en zelfs sokken. Er is een grote herencollectie, maar ook voor dames en zelfs kinderen zijn er In Gold We Trust items te koop. Je hebt de keuze aan basic items, in zwart, wit en grijs, maar kunt ook voor een opvallende kleur gaan. Durf jij het aan om een neon oranje, fel gele of pastel blauw item aan te schaffen? De kleding van het merk is altijd voorzien van eigenzinnige bedrukking. Zo tref je het logo niet alleen op de voorkant van de hoodies, maar vaak ook op de achterkant aan. Heb je liever een subtiel logo op je kleding? Ook dat is mogelijk. Zo kies je precies wat bij jou past.

Niet meer weg te denken

Hoewel een paar jaar geleden nog nooit iemand van het merk gehoord had, is het tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Dat is niet gek, als je kijkt naar het eigenzinnige design en de fijne pasvorm. Als echte streetwear fan mogen items van In Gold We Trust dus niet in jouw collectie ontbreken. Kies de perfecte hoodie, de mooiste sweatpants en maak het af met een opvallend T-shirt. Welk item uit de collectie wordt jouw favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *