Gevoel voor mode is voornamelijk iets dat veel vrouwen bezitten. Mannen hebben deze aanleg meestal iets minder. Maar, dat betekent niet dat je er als man niet hip, verzorgd en fashionable uit kan zien. Vaak betekent dit alleen dat je iets meer hulp nodig hebt om de juiste items aan te schaffen. Want voor mannen is het gelukkig ook veel makkelijker dan voor vrouwen. Er is minder keuze aan items en daarom kan je met een beetje hulp makkelijk een goede outfit samenstellen. Heb jij als man ook moeite met je outfits? Lees dan hieronder verder wat de beste zomeritems zijn! 

Polo’s 

Het eerste item wat ik echt perfect vind passen bij de zomer is een mooie heren polo. Een polo is allereerst lekker koel en ze bestaan in zowel lange mouwen (voor de warme dagen) als lange mouwen (voor zwoele zomeravonden). Polo’s staan over het algemeen netjes en geven een erg verzorgde look. Je kan ze dus ook dragen op een date of voor uiteten als het te warm is voor een overhemd. Maar daarnaast kan je ze ook makkelijk casual of zelfs wat stoerder dragen! Als je bijvoorbeeld een polo draagt met een jeans en sneakers heb je dit zo voor elkaar. 

Bootschoenen 

Daarnaast vind ik bootschoenen echt een geweldige uitvinding voor mannen. Veel mannen kennen dit niet, maar dit zijn een soort instappers/loafers voor mannen. Deze schoenen zijn een beetje een middenweg tussen slippers en dichte schoenen. Ze zijn dus netter en staan verzorgder dan slippers, maar zijn veel minder heet dan dichte schoenen. Ook perfect voor de zomer dus en ook dit kan zowel voor een dagje varen, een chique date of gewoon een wandeling door de stad. En weet je niet waar je deze schoenen kunt kopen? Je zou hiervoor (en ook voor de polo’s overigens) even kunnen kijken op de website van Babista. Hier hebben ze heel veel mooie herenkleding! 

Luchtige blouses 

Tot slot ben ik een erge fan van blouses bij mannen. Ik bedoel daarmee van die overhemden, maar dan van linnen of een andere lekkere dunne stof. Vaak zijn deze te koop met streepjes en in allerlei super leuke kleuren, waardoor je outfit ook net nog even iets extra’s heeft. Ook deze bestaan in korte en in lange mouwen en, zoals ik al zei, in heel veel verschillende kleuren en printjes. Er is dus voor ieder wat wils en je moet gewoon even online kijken wat het beste bij jou en je stijl past!