29 januari 2022

Bronzen beeldjes en andere kunst kopen?

2 min read
Bronzen beeldjes

Ben je op zoek naar beeldende kunst? Dan ben je bij Artihove aan het juiste adres. In deze webwinkel staat bekend als bronzen beeldjes winkel, maar je kunt er ook terecht voor andere kunstvoorwerpen, zoals schilderijen, vazen en schalen. Een beeld is een mooi, persoonlijk geschenk voor bijvoorbeeld je afscheid nemende collega, zwangere vriendin of voor een bruidspaar, maar uiteraard kun je sculpturen ook voor jezelf kopen. Gewoon, omdat je jezelf iets moois in je huis of tuin gunt. 

Afscheidscadeau voor collega

Ben je zoekende naar een mooi, persoonlijk cadeau als afscheid collega’s van artihove.nl? Dan ga je vast en zeker slagen, want er is ruime keuze op deze website. Hier zijn vijf goede voorbeelden van beelden gemaakt door Corry Ammerlaan, die je aan je collega cadeau kunt geven:

  • Beeld gemaakt van brons ‘Op scheiding van wegen’ met twee mensfiguren die op een kruispunt van wegen staan. Ieder gaat zijn eigen weg en dat is ook precies wat je met dit beeld tegen je collega wilt zeggen: Veel succes met de weg die je vanaf nu gaat bewandelen.
  • Verzilverd beeld ‘Met vereende kracht’ met vier mensfiguren die achter elkaar kruipen. Deze staan symbool voor de eindstreep die is behaald door middel van vereende kracht en optimale samenwerking.
  • Beeld gemaakt van keramiek ‘De gouden ster’, gemaakt voor een collega die binnen jullie netwerk de gouden ster is, oftewel de allerbeste. Dit prachtige beeld met gouden sterren is een mooie beloning voor jouw zeer gewaarde collega. 
  • Beeld gemaakt van brons ‘Zeg het met bloemen’ met bloemen en een vogel, dat wil zeggen: Dankjewel voor het fijne contact dat we op de werkvloer hadden, voor de tijd van goede samenwerking.
  • Verzilverd beeld ‘Dank’ met twee mensfiguren die elkaar een hand geven. Dit beeld drukt jullie verbondenheid uit, een verbondenheid die je ook voelt als je andere mensen een hand schudt.

Bronzen beeldjes winkel

Artihove staat ook wel bekend als de bronzen beeldjes winkel. Dat wil zeggen dat er op deze website voornamelijk bronzen beeldjes worden verkocht. Waarom zijn de beeldjes van dit materiaal zo populair? 

  • Brons is een zeer stevig materiaal. Dat komt doordat brons een belegering van koper en tin is.
  • Brons is zeer geschikt voor bewerking: je kunt ermiddels de gietmethode bronzen beelden van diverse formaten maken. Van hele grote beelden tot kleine bronzen beeldjes, bijna alles is mogelijk!
  • Brons roest niet. Hierdoor zijn de beelden uit de bronzen beeldjes winkel niet alleen geschikt voor binnen, maar ook voor buiten in de tuin.

Andere kunst kopen

Wil je andere beeldende kunst kopen dan beelden? Ook dan heb je ruime keuze. Je kunt ook in de webwinkel ook kiezen voor schilderijen, photo art, litho’s, wanden, kandelaren, lampen, schalen, vazen, spiegels, klokken, stoelen, tafels, vuurkorven en tableware. Uiteraard allemaal kunstzinnige voorwerpen met een eigen, persoonlijk verhaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *