Elk jaar vieren wij op 11 mei een bijzondere dag. Het is dan namelijk de dag van de moeders! Persoonlijk vind ik het altijd een hele opgave om een goed Moederdag cadeau te vinden, want mijn moeder is zo iemand die altijd alles direct koopt wat ze nodig heeft. Vind jij het ook een beetje lastig wat jij jouw moeder op deze speciale dag cadeau moet doen? Lees dan dit blog voor een paar handige cadeautips!

Bloemen voor je moeder

Het is misschien een van de eerste dingen waar we naar grijpen als we het even niet meer weten, maar een bosje bloemen doet wonderen! Daarom vind ik het altijd een goed idee om een bos bloemen bij mijn ‘hoofd’ cadeau te geven op moederdag.

Bloemen doen het namelijk altijd goed en je kan bijna niet een verkeerde keuze maken op dit gebied. Tenzij jouw moeder ineens hooikoorts heeft ontwikkeld zonder jou hierover in te lichten.

Bonbons bestellen

Een ander leuk cadeau om te geven is chocolade. Niet alleen bij Valentijnsdag zijn deze lekkere traktaties geschikt! Voor Moederdag chocolade versturen is een uitstekend idee nu de Corona pandemie het niet voor iedereen mogelijk maakt zijn of haar moeder te bezoeken.

Bij Chocolate Company kan je daarom gemakkelijk online bonbons bestellen. Dit doen ze overigens niet alleen tijdens de Corona crisis, maar gewoon het hele jaar door!

Maak een fotoboek voor je moeder

Deze dagen is het misschien een beetje lastig om met je moeder een weekendje weg te boeken of een avondje uit te houden ter ere van Moederdag. Maar als jullie niet naar het feestje kunnen, breng je het feestje toch gewoon naar jullie toe?

Wat ik hiermee wil zeggen is: maak een fotoboek voor jouw moeder! Selecteer een mooie hoeveelheid foto’s van vakanties van jullie samen of andere leuke herinneringen en voeg deze samen in een boek. Op deze manier hoeven jullie helemaal nergens heen en kunnen jullie gewoon samen naar het boek kijken om op vakantie te zijn!

Bezorg je moeder een verwenmomentje

Iets wat we vaak vergeten is de zorgen van anderen. Moeders blijven toch moeders, en daarom zullen zij zich ook betrokken blijven voelen bij wat jij doet. Dit kan, naast hun eigen werk en privéleven, veel zorgen opleveren.

Om jouw moeder hier een kort en vluchtig moment van te ontdoen kan je ervoor kiezen om met Moederdag een complete verwenset te geven. Dit houdt in dat je zowel een bos bloemen, als bonbons en een fotoboek geeft. Maar nog belangrijker is dat naast deze verwennerijen, je ook een paar zeepjes, douchegels, kaarsen of bathbombs en roddelbladen cadeau kunt geven. Met dit complete pakket wordt dit jaar een Moederdag die jouw moeder nooit zal vergeten!