In de sportwereld, en dan met name de hardloopwereld zijn er slechts een aantal merken die de markt domineren. Één die absoluut in dat rijtje thuis hoort is sport- en lifestylemerk Adidas. Het begon allemaal in 1924, toen de broers Adolf en Rudolf Dassler startte met het produceren van sportschoenen. Inmiddels is er een eeuw verstreken en hebben innovatie technologieën Adidas ver gebracht. Zo ook het revolutionaire Boost dempingsmateriaal dat door velen lopers zeer wordt gewaardeerd. Wat nog meer wordt gewaardeerd door hardlopers? Deze 3x allerbeste hardloopschoenen van Adidas! 

#1 Adidas Ultraboost

Een echte klassieker die niet in het rijtje van beste Adidas hardloopschoenen mag ontbreken zijn de uiterst comfortabele Adidas Ultraboost. De elastische upper sluit perfect aan rondom de voet en biedt een ondersteunende pasvorm die je bewegingen verbetert. De Ultraboost is ontworpen voor lange afstandslopers die zelfs na tientallen kilometers nog willen genieten van comfort. Wil jij het maximale uit je training of wedstrijd halen, dan is de Adidas Ultraboost wat je nodig hebt. 

#2 Adidas Solar Boost

Een zeer geschikte en zachte loopschoen voor een neutrale loper is een de Adidas Solar Boost. De schoenen leveren optimaal comfort dat zich aanpast aan jouw loopgedrag. Of je nu een ommetje maakt in de wijk of gaat voor een marathon. De Solar Boost staat bekend om de indrukwekkende demping en stabiliteit dat je dagelijkse run nog beter maakt. 

#3 Adidas Solar Glide

De Adidas Solar Glide heeft een loper veel voordelen te bieden, maar is daarnaast ook heel prettig geprijsd. Van de beste drie hardloopschoenen van Adidas staat deze bovenaan wat betreft prijs-kwaliteitsverhouding. Deze hardloopschoen is ideaal voor de neutrale loper en gebouwd voor je alledaagse loopje. De Solar Glide heeft veel weg van de Solar Boost, met het grootste verschil het stabiliteitsniveau en de materiaalkeuze van de upper. Ondanks dat de Solar Glide iets minder innovatief is (en daar is de prijs ook naar), blijft dit een hele goede hardloopschoen.