Via Coop.nl kun je gemakkelijk en snel je online boodschappen thuisbezorg krijgen! Dit kan in 5-handige stappen!

Stap 1: Kies een Coop winkel bij jou in de buurt.

Stap 2: Vul je boodschappenmandje.

Stap 3: Plaats je bestelling.

Stap 4: Kies ervoor of je je boodschappen bij een Coop winkel wilt ophalen of thuis wil laten bezorgen.

Stap 5: Je bent klaar. Je hoeft enkel alleen nog maar te wachten op je boodschappen. Betalen doe je bij het ophalen of bij het bezorgen aan de deur.

Je online boodschappen thuisbezorgd krijgen was nog nooit zo populair als nu!

Het online boodschappen doen is in de laatste jaren enorm gestegen. Circa een op de vijf Nederlanders deed vorig jaar zijn boodschappen bij een onlinesupermarkt. Dit aantal is een verdubbeling ten opzichte van 2016.

Vorig jaar deden zo’n ruim 1,6 miljoen mensen online hun boodschappen. De verwachting is dat dit aantal ruim zal stijgen dit jaar. Zeker ook vanwege de opkomst van het COVID-19 virus.

Het zijn voornamelijk de mensen tot vijftig jaar die kiezen voor online winkelen, en de belangrijkste reden voor het online boodschappen doen is het niet meer hoeven tillen van zware spullen en het gemak ervan.

Meer voordeel bij Coop

Naast het gegeven dat online winkelen nog nooit zo gemakkelijk was als bij de Coop. Heeft de Coop nog meer voordelen!

Zo vinden ze het bij de Coop heel belangrijk om rekening te houden met de natuur. Ze hechten dan ook veel waarde aan duurzaamheid. Om die redenen worden de klanten van de Coop betrokken bij beslissingen.

Tevens staat de Coop voor goedkoop en een goede kwaliteit! De Coop bevat producten die gezond zijn, duurzaam en tegen een eerlijke prijs verkregen.

Ontdek de voordelen voor u zelf op Coop.nl